
Om oss
Vår pizzareise begynte i 2013. Da smakte jeg ekte napolitansk pizza for første gang. Det var kjærlighet fra første bit. Smaken og konsistensen var perfekt, og jeg ble helt betatt.
Jeg bestemte meg for å lære å lage slik pizza selv. Jeg kjøpte en vedfyrt ovn og begynte å prøve meg frem hjemme. Etter hvert laget jeg pizza på en lokal pub. Til slutt bygde jeg en Food Truck med vedfyrt ovn for å dele min pizzaglede med flere.
Det var ikke alltid lett. Jeg prøvde mange måter å lage deig på. Det var en del utfordringer underveis, noen ganger ble deigen for hard, for myk eller for klistrete. Det var også en utfordring å kontrollere fermenteringen, slik at deigen hevet seg akkurat passe. Men for hver feil lærte vi noe nytt, og vi ble bedre og sikrere på hva vi gjør og hvordan vi lager perfekt deig. Etter mange år har vi endelig en oppskrift som vi har brukt i årevis, og den er perfekt hver gang.
Hos denperfektepizza.no mener vi at god pizza handler om å være glad i det man gjør, holde ting enkelt og oppnå suksess hver gang. Vi har jobbet lenge med å bli gode, og nå deler vi dette i en liten pose med en ferdig pizzamelblanding.
Den er enkel å bruke og gjør det gøy å lage pizza. Du trenger bare å tilsette vann, la deigen stå kjølig i et døgn, og så er du klar til å lage din egen deilige napolitanske pizza.
''Det er ikke noe å gjette seg til, og ikke noe stress – du får perfekt pizza hver gang.''
Vi tror alle kan lage perfekt pizza hjemme. Vil du være med oss på denne utfordringen? La oss lage god pizza sammen!